مشاوره حقوقی رایگان - ادعای بنیاد مسکن در عقب نشینی ملک

با سلام. بنده امسال زمینی خریداری کردم به متراژ 450 متر و لیکن در سند آن متراژ 800 متر درج شده که با توجه به عقب نشینی انجام شده میبایست جهت اصلاح متراژ اقدام میکردم. اما پس از اقدام بنده جهت اصلاح متراژ و بررسی انجام شده توسط بنیاد مسکن ، این بنیاد مجددا مدعی است که علی رغم عقب نشینی انجام شده در سال 86 باز هم بایستی مجددا عقب نشینی صورت بگیرد چرا که داخل طرح هادی است و این در حالیست که بنده قبل از خرید زمین تائیدیه دهیاری رو مبنی بر قرار داشتن ملک در محدوده قانونی گرفته بودم و موضوع عقب نشینی مطرح نبود. حالا چکار کنم ، از فروشنده خسارت بگیرم؟ آیا میشود دوبار یا چند بار مالکی را مجبور به عقب نشینی ملک نمود؟ آیا با توجه به داشتن سند شش دانگ میتوانم درخواست خسارت کنم؟ از کی باید خسارت بگیرم؟ با توجه به اینکه فروشنده قبلا خسارتی بابت عقب نشینی قبلی مطالبه نکرده من میتونم حالا مدعیه طلب خسارت عقب نشینی قبلی هم بشم؟ چقدر امکان موفقیت هست؟ ممنونم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بابت عقب نشینی جدید میتوانید درخواست قیمت کنید که معمولا شهرداری در صدور پروانه در صورت پذیرش مالک به عقب نشینی مبلغ کمتری برای صدور پروانه دریافت میکند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید یا معامله را فسخ نمایید یا از فروشنده مطالبه
ثمن متراژ کسر شده را نمایید و