مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه از باب فروش سه دانگ سرقفلی به شریک مشاعی

آیا شریک مشاعی سرقفلی میتواند سهم سرقفلی خود را به شریک دیگر همان مغازه بفروشد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر گونه دخل و تصرف در مال مشاع اگر بیشتر از حد متعارف باشد و مزاحمتی برای دیگری ایجاد کند باید با رضایت مالکین بعدی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله امکان انتقال سرقفلی به شریک وجود دارد ولی باید با اجازه و موافقت کتبی مالک عرصه باشد
و اگر در قرارداد اجاره شرط شده باشد که انتقال سرقفلی ، باید با اجازه مالک باشد و مستاجر بدون اجازه مالک ، سرقفلی را انتقال بدهد ، مالک می تواند دادخواست تخلیه ملک را مطرح نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در اجاره نامه حق انتقال به غیر سلب شده باشد خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مالک در قرارداد سرقفلی اذن انتقال به غیر را برای هر کدام ممنون کرده باشید خیر باید با اذن مالک انتقال دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اذن وجود دارد یا در قرارداد اولیه حق انتقال سرقفلی وجود داشته، بله