مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه را دیر دیدم و مدت تعیین شده برای دین 10 روز بوده

سلام
ابلاغیه را دیر دیدم و مدت تعیین شده برای ادای دین 10 روز بوده امروز روز یازدهم است
چطور و از کجا باید این مبلغ پرداخت کنم ؟
به حساب دولتی باید واریز بشه یا شخصی که شکایت کرده؟
آیا ده روز گذشته میتونه منو بازداشت کنه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید که از زمان ابلاغ شما دوازده روز زمان دارید اگر فرصت باقیست می‌توانید اقدام را انجام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمی‌گردد
موضوع را حضوری پيگيری بفرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر اجرائیه صادر و به شما ابلاغ شده به اجرای احکام مراجعه نمایید و اعلام پرداخت محکوم به را نمایید و میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را مطرح نمایید تا محکوم به قسطی بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ابلاغ اجرائیه ده روز فرصت دارید تا نسبت به پرداخت محکوم به اقدام کنید و اگر در مهلت ده روز پرداخت کنید به نفع شما است و نیم عشر دولتی تعلق نمی گیرد.
می توانید به شعبه ای که اجرائیه را ابلاغ کرده مراجعه کنید و شناسه پرداخت و شماره حساب بگیرید و به حساب دادگستری پرداخت کنید.
اگر توان پرداخت ندارید و مالی جهت پرداخت محکوم به ندارید می توانید ظرف سی روز از ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما ظرف ده روز بتوانید حکم را اجرا کنید به نفع خودتان هست و هزینه نمی‌دهید ولی پس از آن باید نیم عشر را هم بپردازید و البته اگر تا سی روز اقدامی نکنید و اعسار ندید امکان جلب هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا یک ماه از زمان ابلاغ اجراییه دستور جلب صادر نمی گردد . شما با مراجعه به اجرای احکام دین خود را به صندوق دادگستری واریز نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام برای پرداخت اعلام آمادگی کنید. بهد از یکماه از تاریخ ابلاغ اجراییه امکان جلب وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به شعبه اجرا مراجعه وحساب مربوطه را اخذ وواریز نمایید مشکلی نیست