مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم را نمیدانم

16-در خصوص اتهام متهم کیفرخواست به شماره .............. مورخ 1401/05/01 صادر گردید
17-ابلاغیه مورخ 1401/05/01 جهت ابلاغ دادنامه شماره 140101390001202138 مورخ 1401/03/21 برای ص.ن و م.ز صادر شد
18-ابلاغیه شماره ....... مورخ 1401/05/01 جهت ابلاغ دادنامه شماره ......... مورخ 1401/03/21 برای شما صادر شد
19-ابلاغیه شماره ....... مورخ 1401/05/01 مربوط به م.زدر تاریخ 1401/05/02 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
20-ابلاغیه شماره ....... مورخ 1401/05/01 مربوط به ص.ن در تاریخ 1401/05/02 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
21-ابلاغیه شماره ....... مورخ 1401/05/01 مربوط به ح.م در تاریخ 1401/05/02 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب برای موضوع شما ابلاغیه صادر شده و به طرفین ابلاغ شده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یعنی قاضی اتهام متهم را پذیرفته و جهت رسیدگی پرونده را به دادگاه کیفری ارسال می کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما منتظر ابلاغ دادگاه باشید اگر موضوعی باشد به شما ابلاغ می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متهم مجرم شناخته شده است
در دادگاه مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

یعنی تحقیقات مقدماتی دادسرا کامل شده و دادستان کیفرخواست و قرار جلب به دادرسی متهم صادر کرده است و پرونده برای صدور حکم به دادگاه کیفری ارسال خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بازپرس شما را متهم تشخیص داده و در دادگاه مورد شما. بررسی میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کیفرخواست صادر شده و پرونده برای صدور رای محکومیت به دادگاه ارسال خواهد شد