مشاوره حقوقی رایگان - رباخواری

باسلام
حدود دوسال از طریق یکی از دوستام با فردی اشنا شدم که گفت هایپرمارکت داره و مبلغ 125میلیون به ایشان دادم و در قبالش یک چک و سند زمینش بهم داد و قرار شد ماهی مبلغی به من بدهد دوماه گذشت و مبلغ 3750 میلیون به من داد و دوماه بعد مبلغ 1750میلیون و ماه بعدش 2میلیون و دوماه بعدش 3میلیون و یک ماه بعدش2میلیون که گفت کار خوب نبوده و مبلغها متغایر بود که به من داد بعدش دیدم برام نمیصرفه بهش گفتم پول رو برگردون گفت که پول ندارم بیا زمین رو بردار.
رفتیم بنگاه ملک رو قیمت کردیم و من مبلغ 70میلیون بهش دادم که جمعا شد 195میلیون و زمین رو به نام من زد
الان بعد از گذشت 2سال رفته از باب رباخواری از من شکایت کرده
خواستم بدونم ایا میتونه ملک رو از من بگیره درصورتی که سودی که به من داد متغایر بوده

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر
حتما نیازمند کمک تخصصی هستید وکیل بگیرید