مشاوره حقوقی رایگان - عودت بیعانه دکتر بینی

با سلام من عمل بینی داشتم یک روز قبلش زنگ زدم کنسل کردم و قبلا یک میلیون تومان بیعانه دادم به دکتر، ایا میتونم پولمو پس بگیرم ؟هیچ قراردادی هم امضا نشده و فیششم دارم به حساب خود دکتره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در این خصوص اختلاف نظر وجود دارد
به نظر بنده شما نمی توانید این یک میلیون تومان را مطالبه کنید، اگر قرار باشد شما هر وقت خواستید وقت دکتر را کنسل کنید و مبلغ را مطالبه کنید چرا باید بیعانه اخذ بشه؟ بیعانه به این جهت اخذ میشه که اگر شما حاضر نشدید دکتر به عنوان خسارت این مبلغ را بردارد.