مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و تهدید

سلام. من یک خانم هستم. با همسایه طبقه بالا از نظر سروصدا و مزاحمتی که برای ما دارند مشکل داریم و به آنها از طریق مدیر ساختمان تذکر دادیم. وقتی در خانه تنها بودم و شوهرم نبود خانم همسایه بدون اطلاع مدیر ساختمان با مردی که ادعا میکند همسر این خانم است و البته ساکن این ساختمان هم نیست و یک خانم دیگر به درب منزل ما هجوم آوردند و توهین و تهدید کردند و من در را باز نکردم و فقط صدای آنها را ضبط کردم. شکایت هم کردم ولی میخواهم بدانم حکم چیست و چه قانونی برای این مورد هست؟ ممنون

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

باید دلیل وشهود داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف ضبط صدا به تنهایی دلیل محسوب نمی شود استشهاد محلی نیز مبنی بر تهدید و توهین تهیه کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جهت اثبات توهین و تهدید استشهاد محلی تهیه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به دلایل دیگر علاوه بر صدا هست بهتر است استشهاد هم جمع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب موضوع شما نیاز به بررسی و گفتگوی تلفنی دارد از تمام جهات باید مورد بررسی قرار گیرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ، در صورت اثبات حسب مورد حبس جزای نقدی و شلاق

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت اثبات ادعای شما ، حکم جزا نقدی یا حبس خواهد داشت