مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر

سلام وقت بخیر
خواستم بپرسم که من 31 سالمه و میخوام ازدواج کنم پدرم راضی نمیشه دادگاهم نمیشه رفت بدون اذن اون میتونم ازدواج کنم؟راهی داره؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در صورتی که پدر بزرگتون در قید حیات باشند می تونید با اجازه ایشون هم ازدواج کنید در غیر اینصورت با یکی از وکلای حوزه اقامتتون مشورت نمایید.

یک وکیل

سلام " در فرض سوال یا به اذن پدری احتیاج دارید یا اخذ اجازه ازدواج از دادگاه خانواده صالح و لا غیر .