مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختری که باکره نیست بدون اذن پدر

سلام خسته نباشید.
ببخشید دختری که ازدواج نکرده
ولی باکره نیست.
قبلا صیغه کرده ولی صیغه نامه نداره.
برای ازدواج بدون اجازه پدر باید از دادگاه نامه بیاره برا عقد دائم؟
یافقط گواهی دکتر کافیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید نامه داشته باشید و اثبات کنید که باکره نیستید

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

دوشیزه برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارد
از دختر خانم هنگام عقد سوال میشود شما دوشیزه اید؟اگر بگوید خیر دیگر نیازی به اذن پدر نیست و در عقدنامه هم نوشته نمیشود دوشیزه.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.دختری که باکره نیس نیازی به اذن پدرندارد.البته بکارت ایشان بایدباازدواج دائم یاموقت ازبین رفته باشد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر دختری که باکره نیست اذن پدرش ساقط است
لکن سنگ اندازی هایی جهت ثبت اینجور ازدواج ها وجود دارد بعلت اینکه دفاتر ازدواج نمی توانند باکره نبودن دختری که ازدواج نکرده را احراز کنند ودفاتر ازدواج درحالت اذن پدر یا طلاقنامه یا حکم دادگاه ازدواج راثبت میکنند بنابراین باید از طریق دادگاه اقدام کنید