مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام. پرونده به جلب دارسی صادر شد یعنی چی دادیاری پرونده مختومه نوشته شد پنج روزه هنوز جوابی نیومد از دادگاه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

جلب به دادرسی یعنی شروع که با قسمت دوم سوال شما همخوانی ندارد

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
کیفرخواست صادر و پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادیار اتهام را وارد دانسته و با صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست پرونده را جهت رسیدگی و صدور حکم ب دادگاه ارسال کرده است.
بعد از صدور قرار در دادسرا پرونده مختومه و از آمار کسر می شود و بعد از ثبت در دادگاه می توانید روند پرونده را مطالعه کنید و از طرفی بعد از ارسال به دادگاه و ثبت به شما ابلاغ می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قرار جلب به دادرسی صادر شده پرونده جهت صدور حکم به دادگاه ارجاع خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پرونده به دادگاه کیفری ارجاع خواهد شد
قرار جلب به دادرسی صادر شده یعنی دادسرا متهم را مجرم شناخته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یعنی کیفرخواست صادر شده و به زودی جلسه دادگاه تشکیل و رسیدگی میشود