مشاوره حقوقی رایگان - نزاع دسته جمعی

سلام . همسرم 15 روز پیش در نزاع دسته جمعی شرکت داشت و قاضی بازداشت موقت یکماهه صادر کرد . هم رضایت دادیم و هم گرفتیم اما هنوز آزاد نشدن آیا باید یکماه رو بازداشت بمونن یا راهی برای آزادی هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مهاجرت که نمی توان پاسخ داد باید وکیل بگیرید پرونده ایشان مطالعه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به قرار بازداشت اعتراض کنید
به جهت رضایت صرفا دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با توجه به رضایت طرفین درخواست تبدیل قرار کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به شعبه مورد نظر مراجعه کنید نزاع دسته جمعی از جرایم غیرقابل گذشت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رضایت از عوامل مخففه هست شما به شعبه مراجعه و با توجه به رضایت تقاضای تبدیل قرار را داشته باشید