مشاوره حقوقی رایگان - اجرا‌ی حکم‌ کیفری

سلام‌خدمت‌شما‌من‌شاکی‌یک‌پرونده‌رابطه‌نامشروع‌هستم.حکمی‌که‌برای‌محکومین‌اومده‌وقطعی‌شده‌99‌ضربه‌شلاق‌تعزیری‌است‌الان‌برام‌پیامک‌اومده‌پرونده‌به‌شعبه‌یک‌اجرا‌کیفری‌واصل‌شد‌درصورت‌نیازبه‌حضورابلاغ‌خواهد‌شد.من‌بایدبرای‌اجرای‌حکم‌کاری‌انجام‌بدم‌؟؟‌متشکر‌ازراهنمایی‌وکلا

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. سوال واضح نیست. سوال الکامل بیان تا راهنمایی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما سوال خود را مطرح نکرده‌اید پرونده به واحد اجرا رفته است اگر سوالی دارید تماس بگیر