مشاوره حقوقی رایگان - آیا فروش مال غیر مشمول زمان میشود یا نه

من زمینی خریدم در تاریخ هشتادو ده 2 نوزده سال فبل علان می خواهم شکایت کنم آیا قانون مشمول زمان به شکایت من می رسد یا نه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به گذشت بیش از 10 سال مشمول مرور زمان کیفری خواهد بود

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

چه شکایتی ؟ از نظر حقوقی میتوانید و لی مشخص نکردید چرا و چه شکایتی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
جرم فروش مال در دسته بندی جرایم تعزیری قرار داشته و جزو جرایم لهی محسوب نمی شود و با توجه به اینکه بحث مرور زمان تنها در جرایم تعزیری قابلیت اعمال دارد ، تاخیر در زرح شکایت در جرم فروش مال غیر می تواند موجب تضرر بزه دیده و از بین رفتن حق مشارالیه گردد مدت مرور زمان جرم انتقال مال غیر با توجه به ملاک مطرح شده در م 105 ق . م . ا باید بر اساس میزان مجازات این جرم مدت مرور زمان را تعیین نماییم ؛ میزان مجازات حبس جرم انتقال مال غیر 1 تا 7 سال می باشد که طبق ملاک م 19 ق . م . ا درجه 4 محسوب می شود و جرایم تعزیری درجه 4 دارای 1 سال مهلت طرح شکایت و 10 سال مهلت تعقیب می باشد که در صورت عدم اقدام در این مواعد متضرر امکان رسیدن به حق خود در جرم فروش مال غیر را از دست خواهد داد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اطلاع نداشتید میتوانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشمول مرور زمان شده است
بهتر است دادخواست حقوقی بدهید