مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام وقت بخیر
لطفا راهنمایی کنید چه جوری می تونم سند خونه ای که به اسم همسرم هست توقیف کنم چون قصد جدایی از همسرم دارم
واینکه خونه به دلیل وام رهن بانک هست
سند به اسم شوهرم هست

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
منزل جژو مستثنیات دین است چنانچه در منزل دیگری ساکن هستند از مستثنیات خارج خواهد بود و میتوانید مازاد مطالبات بانک ملک را بابت مهریه توقیف نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد مطالبه مهری دارید می توانید ب دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه کنید و درخواست مطالبه مهریه بدهید که دفترخانه درخواست شما را به اجرای اسناد رسمی اداره ثبت ارسال می کند و شما می توانید از طریق اجرای ثبت نسبت به توقیف اموال زوج اقدام کنید و اگر اموالی جهت توقیف نبود می توانید با اخذ گواهی به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست مطالبه بدهید که در این صورت زوج به ناچار مجبور است دادخواست اعسار بدهد که در نهایت اگر زوج اموالی نداشت مهریه زوجه به صورت اقساطی پرداخت می شود.
منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست مگر اینکه در آن منزل ساکن نباشد.
از طرفی با توجه به اینکه در رهن بانک است صرفا می توانید توقیف کنید و تا زمانی که در رهن بانک است زوجه نمی تواند درخواست مزایده بدهد.