مشاوره حقوقی رایگان - سفته

ضمن عرض سلام و پوزش از تصدیع وقت من حدود یک میلیارد سفته عندالمطالبه از تیر ماه نود و نه دارم که خانواده متعهد جهت ضمانت با امضا و اثر انگشت سفته ها را پشت نویسی کرده اند و تازه شکایت کردم البته واخواست هم نکردم آیا بعد از دو سال شکایت من از متعهد و ضامنین رسیدگی میشود و اینکه وجه مورد ادعا قرض نبوده بلکه قرار بود متعهد با این پول خرید و فروش پکیج و اتصالات لوله و.... انجام بده و سود حاصل از در آمد تقسیم بشه لطفا راهنمایی کنید. سپاس گزارم

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در دعاوی حقوقی مرور زمان وجود ندارد بنابراین گذشت دو سال در حقوق شما خللی ایجاد نمیکند و مورد بعدی اینکه سفته سند پرداخت است و صادرکننده و ضامنین موظف به پرداخت هستند بنابراین منشا ان مورد ملاک دادگاه نیست.