مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام . میزان نفقه فرزند دختر سه و نیم ساله چقدر است ؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،
با طرح دادخواست مبنی بر مطالبه نفقه فرزند ضمن ارجاع به کارشناس تعیین‌ امور نفقه پس از اظهار نظر کارشناس دادگاه براساس نظریه کارشناس مبادرت به صدور رأی می‌نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید و میزان نفقه را کارشناس تعیین می کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارشناس تعیین‌ امور نفقه موضوع را بررسی و نظر میذهدوپس از اظهار نظر کارشناس دادگاه براساس نظریه کارشناس مبادرت به صدور رأی می‌نماید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کارشناس نفقه، بر اساس عوامل مختلف اظهارنظر خواهد کرد