مشاوره حقوقی رایگان - مدت سختی کار توالی

باسلام. در قانون سختی کار ایا میتوان به مدت 15سال در یک شغل با سختی کار مشغول کار بود و 5سال دیگر را در یک کار معمولی بدون سختی کار مشغول بود ولی همان 20ساله با سختی کار بازنشست شد یعنی قانون توالی سختی کار در این صورت هم اجرا میشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرایط امکان بازنشستگی وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با کارهای سخت وزیان اور باید 25سال سابقه کار بصورت متناوب داشته باشید