مشاوره حقوقی رایگان - عدم صداقت خانواده دختر و شخصیت دوقطبی وج نون وار

باسلام و تشکر از گروه وکلا که واقعاً همراهی دارند.سال 98پسرمان عاشق دختری شدکه مامخالف بودیم نهایتانظرخودراتحمیل کرددرمدت دوسال عقددختررفتارنامعقول و نسنجیده داشت که درنهایت مشاوره رفت اما هیچگونه اطلاعاتی درموردعلت رفتاروشخصیت خودبه کسی ندادوحتی طوری رفتارکردوپسرهم اجازه دادن اطلاعات بمانداد.دراین دوسال اجرا مهریه کردو درجمع نمی آمد و همیشه بهانه ودلیل داشت تااینکه عروسی کردندولی همچنان رفتارتنش زاوخطرناک داردمثلا:فرارومخفی شدن یکروزبعدعروسی که شاهددارم.خودزنی وپست مجازی گذاشتن و تهدید خودکشی/بدبین وشکاک/عصبی وبی ادبی شدید وخودبزرگ بینی/قطع رابطه باخانواده پسر/اجازه ندادن به پسربرای ارتباط با فامیل وپدرومادر/کنترل موبایل پسروتذکربه تماس گیرنده وقطع ارتباط/بطور کلی باخانواده خودش ارتباط داردوحتی پسرازراه دورهم ترس ازتماس باما داردیاکنترل موبایل وابروریزی وجیغ وداددرملاعام وکاری کرده که اطلاعات به کسی نمی دهدوترسانده است وپسررااذیت می کندوپدرومادرش هم مسولیت پذیرنیستند و جرات برخوردندارند؟ازحضوردرجمع ترس دارد وشخصیت ورفتار لحظه‌ای وهفتگی داردجنونی و دوقطبی دارد ؟اخیرا تحقیق کردیم دوقطبی است و نگران سلامتی وجان پسرمان هستیم چگونه باموضوع برخوردتااسیبی بخانواده واعتبارمالطمه نزند؟چون ازنظرفرهنگی خیلی تفاوت داریم ؟اماارامش طایفه ماراهم بهم زده است ؟؟

پاسخ ها :

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

سلام مواردی که بیان کردید هیچکدام عاملی برای طلاق یا جدایی یا هر چیز دیگر از لحاظ قانونی نیست. مجنون هم نمی باشد. مشکلات را بین خود حل و فصل نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

این دیگر تمایل پسر شماست. طلاق یک ایقاع و با یک اراده که همان اراده مرد هست انجام میشود نیاز به دلیل خاصی ندارد. فقط باید حقوق مالی زن را بپردازد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوج برای طلاق نیاز به دلیل ندارد و فقط باید حقوق مالی زوجه را پرداخت کند بهتر است