مشاوره حقوقی رایگان - فیشینگ و سو استفاده از حساب بانکی

سلام من چند روز پیش با یه نفر تو تلگرام آشنا شدم گفت تو کار ترید ارز دیجیتال و از من خواست همکاری کنم باهاش چون صرافی ها سقفشون 50 میلیون تومان هست گفت سقف صرافی خودش پر شد پول میزنه به کارت بانکی من و من براش تبدیل به ارز دیجیتال کنم و انتقال بدم به کیف پولش اولش اصلا به ذهنم نرسید که شاید این طرف فیشینگر باشه و انجام دادم حدود 34 میلیون و بعدش که شک کردم پرینت حساب گرفتم و مطمئن شدم از بابت فیشینگ و مراحل قانونی رو طی کردم و پلیس فتا از این طرف شکایت کردم مدرک هم فقط اسکرین شات از چت دارم که خودش بعد اینکه همکاری رو ادامه ندادم بهم گفت دادگاهی شدی و من فیشینگ کردم آدرس کیف پول ارز دیجیتالش رو هم دارم و اینارو به پلیس فتا دادم الان این وسط من مجرم محسوب میشم؟ و باید پول های فیشینگ شده رو من برگردونم؟ اسکرین شات اعتبار داره به عنوان مدرک؟ یا از روی آدرس کیف پول ارز دیجیتال میشه یه نفرو پیدا کرد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از شما شکایت کیفری شده باید با مدارکی که دارید عدم سوء‌نیت خود را اثبات کنید اگر حقوقی شکایت شده باید برگردانید و علیه آن فرد شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اسکرین شات مدرک است اما شما میتوانید همین دفاعیات را در دادگاه داشته باشید . اثبات سو نیت لازمه وقوع جرم است که شما نداشته اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که تصاویر گرفته شده می‌تواند مورد مدرک قرار گیرد اما