مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت سیم کارت

سلام . وقتتون بخیر
من یه خط دارم که بنام مادرمه .
الان مادرم جراحی کردند و شناسنامشون هم گم شده . ساکن یه شهر دیگه هم هستن . میتونم بدون حضور مادرم و نداشتن وکالت با کپی برابر اصل شناسنمشون خط رو بنام خودم بزنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید مادرتون حضور داشته باشد یا اینکه باید وکالت داشته باشید در غیر این صورت متری نمیشه کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خیر می بایست تمام مالک حضور داشته باشد مگر میشود بدون حضور مالک اموال ایشان را انتقال داد