مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر و دیه

سلام. پسر من سرباز اطلاعات نیروی انتظامی بوده که متاسفانه در حین جابجایی پست تفنگ عمل کرده و گلوله شلیک شده به طرف مقابل خورده و پسرم که شوکه شده یک گلوله بخودش شلیک می‌کنه و متاسفانه هر دو نفر فوت کردند
در بررسی های بعمل اومده قاضی فوت را عادی اعلام کرده
حالا میخواستم ببینم بیمه به ما تعلق می گیره و هم چنین می توانیم تقاضای دیه از یگان (وزارت اطلاعات) کنیم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید است با این وجود به بنیاد مراحعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق یگان مربوطه پیگیری کنید تا بررسی شود