مشاوره حقوقی رایگان - فوت سربازی در اث رسانحه با نیسان در داخل حیاط سپاه

باسلام وعرض ادب برادرزن بنده سال 86درحین خدمت مقدس سربازی درداخل حیاط سپاه بانیسان حمل سیمان دچارحادثه ضربه مغزی میگرددوبعداز6روزدیگردربیمارستان فوت مینمایندالبته ازروزاول قطع امیدکردندولی فرماندهان نسبت به شرایط پدرومادرشان صلاح برآن شدکه تنهافرزندذکورخانواده وبعدازآن یک دخترفقط همین پدرومادردارندوواقعاانسانهای مقدس وبی توقعی هستندکه صورتجلسه کمسیون134تعیین وضعیت درشرح نوشته نامبرده درت.. حین انجام کاردرناحیه ..سپاه موقع حمل سیمان جهت محوطه سازی داخل سپاه باخودروی نیسان سپاه به زمین افتاده ودراثرضربه مغزی فوت نموده است ومادرش دراثرشنیدن خبرآنقدربی تابی میکندکه بعداز40روزمتخصصان تبریزتشخیص توده درسینه میکنندکه ازآنجابدبختی این بیچاره هاشروع میشودوموردعمل جراحی قرارمیگیردودست وپای مادرزنم کلاروی هم انباشته میشودوحال واقعایک بیمه اینهاندارندوبااینهمه وضعیت آیاکسیکه مظلوم وخجالتی باشدوبی توقع باشدنبایدبه حق وحقوق قانونی پسرش که همه درجامعه درتاسف اندکه چراایشان راشهیدمحسوب نکردندکه فرمانده سپاه خیلی به بازنشستگی شان نزدیکتربوده که فرماندهان اینطورگفتندکه زیادمسئله رانخواهیم پیچیده گرددوضرری متوجه کس دیگرباشدکه اینطوری پیگیرقضایانگردیدوبه سربازمتخلف که خودسپاه بدون شکایت والدین سربازمتخلف راکه درزندان بوده دردادگاه رضایت والدین راجلب میکنندوشکایت نمیدهند و حال سوال بنده اینست آیاایشان که پدرومادرمظلوم داردنبایدحداقل ازیک بیمه سپاه یابنیادشهیدباینهاتعلق گیردتکلیف چیست وصورتجلسه کمسیون ارسال 86مسئول حفاظت اطلاعات امضانکردند 2،مدیرقضایی وانضباطی امضانکرده آیاشهیداست که بنظرهمه درجامعه ظلمی است که درحق این پدرومادرمظلوم وبی توقع بایک کارساده شان انجام میدهندممنون وسپاس ازلطف تان اجرتان باخدای رب العالمین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی نسبت به سوال مطروحه نیازمند بررسی اسناد ومدارک جهت ارائه راهکار مناسب قانونی می باشد