مشاوره حقوقی رایگان - فوت سرباز در حین خدمت

باسلام داداشم سرباز یگان تکاوری دهسلم استان بیرجند بوده از پادگان مرخصی گرفته که برای اعزام به مشهد باخانواده بودن فوت کردن در حالی که 10کیلومتر از پادگان دور شده بود تصادف کرد و فوت کرد تشخصی کمیسون 140این شد فوت در حین خدمت براش ثبت کردن
سوالم اینه آیا مستمری حقوقش به پدرش یامادرش تعلق میگیره یانه؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر کمیسیون رای به فوت در حین خدمت داده باشد
مستمری برای پدر تعیین خواهد شد
و ممکن است با شرایطی خاص ، دیه فوت به خانواده ایشان تعلق بگیرد اگر