مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از آگهی استخدام برای بسته بندی مواد غذایی در منزل

سلام و خسته نباشید.
بنده دانشجو و ساکن مشهد هستم، یک آگهی استخدام بسته بندی مواد غذایی رو انتخاب کردم و شرایط استخدام رو جویا شدم بعد توضیح مختصر دادن و گفتن برای ثبت نام کد ملی تاریخ تولد _ نام و نام خانوادگی و نام پدر _ آدرس محل سکونت و شماره همراه رو براشون بفرستم و یک لینک دادن و گفتن برای یکی از وسایل مورد نیاز بسته بندی مبلغ180 تومنی رو کارت به کارت کنم برای مدیر مالی شرکت. و شناسه واریزی یا فیش ، رو براشون بفرستم.اون سایت به نظر همه چیزش درست بود و حتی آخرشم بلاگ ایکس دات آی آر بود.
من از عابر بانک واریز کردم و فقط از رسیدش عکس فرستادم .فرآیند ثبت نام رو خودم توی همون سایت زدم.
بعد از 2 روز واتساپش رو پاک کرد و فعلا ازش خبری نیست.
احتمال داره که از کد ملی و آدرس و... سوء استفاده کنه حتی تا حساب های بانکی هم پیش بره؟
در این صورت بهترین کار برای جلوگیری از هر گونه مشکل چیه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت از طریق پلیس فتا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب با توجه به تجربه آتی که بنده در خصوصجرایم رایانه‌ای داشتن می بایست از طریق پلیس محترم فتا و دادسرای شماره 31 تهران اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پلیس فتا باید پیگیری و شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید