مشاوره حقوقی رایگان - کارت کشیدن با مبلغ اشتباه

سلام روز بخیر. من چند روز پیش از یک مغازه خریدی داشتم که مغازه دار به جای مبلغ هفت و نهصد تومن مبلغ هفتصد و نود هزار تومان کارت کشیده ، میتونن از من شکایت کنن ؟ خود صاحب کارت خوان میتونه از من شکایت کنه یا فردی که اونجا حساب دار هست هم میتونه شکایت کنه ؟ قرار شد صلح کنیم و من مابه تفاوت پولو پس بدم دیروز از این شماره ...... با من تماس گرفته شد و ادعا کردن که اگاهی هستن ، گفتن اکه پولو پس ندم و کار به دادگاه بکشه اونجا سالقه ی کیفری برام رد میشه ، سوالم اینه که ایا اگه کارم به دادگاه برسه و احضاریه برام بیاد و برم اونجا پول رو پرداخت کنم برام سابقه ی کیفری رد میشه یا نه ؟ میترسم الان پولو بهشون بدم و شکایتشونو پس نگیرن و برای این پولی که قراره کارت به کارت واریز کنم فاکتور سازی کنن که برای کالای دیگه ای پرداختش کردم ، ترجیحم اینه در دادگاه پرداخت کنم ولی میترسم سابقه ی کیفری رد شه اگه کار به اونجا بکشه

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام بابت این موضوع میتوانند از شما شکایت حقوقی مطرح کنند وموضوع جنبه کیفری ندارد .وسابقه کیفری در این موضوع مطرح نیست.میتوانید از ایشان رسید بگییرید ومبلغ را بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیازمند بررسی و گفتگوی بیشتر می باشد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر سابقه کیفری لحاظ نمیشود ولی میتوانید رسید بگیرید و در آن مشخص کنید بابت چه بوده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جنبه کیفری ندارد ولی به صورت حقوقی میتواند مطالبه طلب کند