مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هزینه دادرسی

سلام و وقت بخیر. بنده بعد از صدور رأی دادگاه در خصوص پرداخت مهریه، درخواست تجدید نظر همراه با اعسار از هزینه دادرسی دادم ولی در موقع ثبت دادخواست هزینه 1.400.000 تومان از من دریافت شد. بعد دادگاه اعسار بنده را از هزینه دادرسی قبول کرد. آیا امکان برگشت هزینه هست. باید به کدام دادگاه برای برگشت هزینه رجوع کنم؟ ممنون از پاسخ

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر این هزینه مربوطه به دفتر خدمات قضایی است و قابل استرداد نیست
هزینه دادرسی چند میلیون تومان است که دادگاه با اعسار شما موافقت کرده است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مربوط به خدمات قضایی است و قابل استرداد نیست