مشاوره حقوقی رایگان - تعهد به گشت ارشاد

باسلام. من سال ٩١،٩٢ در تهران ميدان حر مانتوم بلند بود اما ساپورت زيرش پوشيده بودم حالا مارو بردن ميدان حر تعهد گرفتن كارت مليم رو گرفتن و من بيچاره رو با كلي دختر بدحجاب بردن اونجا. چون هفته دفاع مقدس بود گير ميدادن. حالا دادگستري قبول شدم برا گزينش مياد بالا اون كارت مليم كه ثبت شده.؟؟؟ ميدونم محكوميت موثر كيفري نيست و سوسابقه نيست دركل برا گزينش استعلام بگيرن مياد بالا يانه؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب به نظر مشکل خاصی برای شما به وجود نمی‌آید انشاالله

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به نوع استعلام انجام شده توسط دادگستری دارد