مشاوره حقوقی رایگان - زمین اراضی ملی

با سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران
من سال 1400 حدود 8 ماه پیش زمین خالی رو از شخصی خریدم یک ماه پیش utmزمین دادم کشیدن وبرای استعلام فرستادم منابع طبیعی که گفتن اراضی ملی است حالا موندم چه جور شکایت کنم که حقم رو بگیرم وهم اینکه کیفری شکایت کنم یا حقوقی لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید
یا دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید و ثمن معامله را طبق نظر کارشناس مطالبه کنید.
هزینه های و خسارات خود را نیز می توانید مطالبه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید تحت عنوان فروش مال غیر شکایت کنید