مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری عدم تکمیل ساختمان

سلام با یه نفر قرارداد پیشفروش بسته ام و تعهد داد که یه واحد آپارتمان تکمیل نماید و تحویل اینجانب دهد ولی زمان تحویل آن تمام شده و هنوز ساختمان نیمه کاره است با توجه به اینکه قرارداد پیش فروش عادی است و محضری نیست آیا میشود طبق ماده 23 از فروشنده شکایت کیفری کرد و ایشان را جلب کرد؟شرایط شکایت کیفری چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " پرسشگر محترم سوال شما تکراریست و قبلا به این سوال بطور الکترونیکی و مجانی پاسخ مستند قانونی ارائه شده و طرح مجدد سوال بلاوجه و بی مورد است .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اقدام کیفری نیز میتوانید انجام دهید اما به شما توصیه میگردد بارویه کنونی طرح دعوای حقوقی کنید و الزام ایشان را به ایفای تعهدات مندرج در قرارداد بنمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع شما چند بخش دارد ضمن اینکه می توان از این ماده نیز بهره جست پیشنهاد می کنم با وکیل موضوع را به صورت حضوری در میان بگذارید چرا که بحث تخصصی می باشد و امکان اقدام از سوی شما به صورت منفرد ایجاد زحمت برای خودتان می نماید
شما می توانید با بنده یا همکاران محترمم دادراه در این خصوص تماس حاصل نمایید

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

شکایت کیفری میتونید انجام بدید اما در عمل نتیجه ایی که برای شما سود داشته باشه نداره بهترین کار دادن دادخواست الزام به انجام تعهد هست ضمن اینکه در صورتی وجه التزامی برای عدم تحویل به موقع در قرارداد دارید رو درخواست کنید

پرسشگر :

سرکار خانم غنی فرجام وجه التزام تو قرارداد نداریم آیا میشه دادخواست خسارت تاخیر تحویل بر اساس نرخ سود مصوب بانک مرکزی بدهم؟

یک وکیل

سلام " پاسخ به سوال دوم : خیر نمی توانید چونکه خواسته شما وجه نقد نیست که بر اساس شاخص بهای خدمات ( تورم ) سالانه به نرخ رسمی بانک مرکزی مطالبه خسارت تاخیر تادیه نمائید . خواسته شما الزام خوانده به انجام تعهدات است و متاسفانه در قرارداد برای عدم انجام آن یا تاخیر در انجام آن وجه التزامی پیش بینی و تعیین ننموده اید و این نهایت ضرر رساندن به خود است !!!

پرسشگر :

جناب آقای گنجی طبق ماده 6 قانون پیش فروش ساختمان نمیشه دادخواست خسارت تاخیر بدهم؟ دادخواست خسارت عدم انجام تعهد چی؟

یک وکیل

پاسخ به سؤال سوم : همانطور که قبلاً به سؤالات متعدد و مختلف شما بطور مجانی از طرف همکاران محترم و اینجانب پاسخ الکترونیکی ارائه شد ، چنانچه واحد خریداری شده واجد قانون پیش فروش ساختمان باشد از لحاظ کیفری طبق ماده 23 و از لحاظ حقوقی و مطالبه خسارات وفق ماده 6 می توانید بر علیه پیش فروشنده طرح شکایت و اقامه دعوی نمائید . امیدوارم پاسخ همه سؤالات مجانی خود را گرفته باشید و دیگر سؤالی باقی نمانده باشد . والسلام