مشاوره حقوقی رایگان - مزایای تصادف حین ماموریت اداری

با سلام من در حین ماموریت اداری دچار تصادف و شکستگی ترقوه شدم خواستم خواستم بدانم شامل چه مزایای اداری میشم و اینکه آیا چون اداری بوده شامل جانبازی و مزایای آن میشود؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،چون حادثه حین کار بوده در صورت عدم قصور شما دیه تعلق میگیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید علت حادثه و تقصیر یا عدم تقصیر برسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشی در صورت عدم وصول به شما دیه تعلق میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جانبازی خیر ولی غرامت تعلق میگیرد البته علت حادثه و تقصیر یا عدم تقصیر را بررسی میکنند