مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدن خودرو طی پارک کردن در پارکینگ

باسلام مهمونم بدلیل جا نداشتن در پارکینگ اشتباها در پارکینگ یکی دیگه از طبقات پارک کرده وموقع رفتن دیدیم کلابه ماشین خسارت وارد کردن آیا راهی برای پیگیری هستش؟مدیرساختمون باید پاسخگو باشه یانه؟دوربین هم نداره اونجا.ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید علیه شخصی که خسارت وارد نموده اقامه دعوی مطالبه خسارت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه کسی که به ماشین خسارت وارد کرده طرح دعوی کنید و طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید.