مشاوره حقوقی رایگان - تخریب خودرو توسط همسایه

سلام و عرض ادب. در یک ساختمان 7 واحدی سکونت داریم که فقط 4 واحد پارکینگ دارند. متاسفانه بچه یکی از واحدهایی که پارکینگ ندارند، به همراه دوستانش در پارکینگ مسقف همیشه بازی می کنند و متاسفانه هر بار به ماشین ما خسارت وارد می کنند. یک بار پنچر میکنند، یک بار برف پاک کن رو شکوندن و اخیرا سقف ماشین را تخریب نمودند. با مشاهده صحنه با پلیس 110 تماس گرفتیم و صورتجلسه کردند ولی متاسفانه گفتند اگر شکایت دارید باید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید. از آن جایی که پارکینگ دوربین ندارد، چگونه میتوان ثابت کرد؟ لطفا راهنمایی کنید. واقعا دیگه تحملمون تموم شده. آیا قانونی وجود دارد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با شاهد میتوانید ادعای خود را اثبات کنید و تقاضای پرداخت خسارات را بدهید