مشاوره حقوقی رایگان - نزول

سلام. یکی از نزدیکان ما مبلغ یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان را از شخصی به صورت نزول گرفته ( پول رو به صورت یکجا نگرفته به صورت خرد خرد گرفته ) و با بابت این پول یک چک چهار میلیاردی و چند چک دیگر داده ، الان پرینت یکی از حسابها رو که محاسبه کردیم اصل پول را به صورت خرد خرد برگردانده ولی در اون مدت هیچ کدوم از چک‌ها رو از طرف نگرفته ( بقیه حسابها را هنوز چک نکردیم که چقدر سود داده )
الان اون طرف مدعی یک میلیارد و چهارصد میلیون دیگر است .
الان شخصی که چک داده با همین حسابها که درآورده می‌تونه ثابت کنه که اصل پول رو بهش برگردونه ولی اون شخص باز ادعای پول می‌کنه . و یا اینکه چون به صورت نزول بوده نمیتونه ثابت کنه ؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
نزول در قانون ایران حرام و باطله. به همین جهت سود آن نباید پرداخت شود.
باید مدارک شما و جزئیات دقیق ماجرا بررسی شود تا راهکار مناسب خدمتتان ارائه گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتواند ثابت کند چک بابت نزول بوده می تواند چک خود را پس بگیرد.
توجه داشته باشید صرف ادعا کافی نیست و باید ادعای خود را ثابت کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر بتواند ثابت کند چک بابت نزول بوده می تواند چک خود را پس بگیرد.