مشاوره حقوقی رایگان - ندادن کد رهگیری به مستاجر

سلام. بنده مستاجر هستم و بنگاه و صاحب خانه با هم تبانی کرده و کد رهگیری به من ندادن که بتونم وام مسکن بگیرم ..الان وقت خانه تمام شده و صاحب خانه حکم دستور تخلیه گرفته و من پولی ندارم جا بگیرم ایا میشود جلوی انرا گرفت یا از بنگاه بابت ندادن کد رهگیری شکایت کنم

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

کد رهگیری را از سامانه املاک تهیه کنید ؛ نیاز به اخذ کد از بنگاه نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید
مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق مصوبه دولت قرارداد را با پرداخت بیست یا بیست و پنج درصد تمدید کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر ولیکن با توجه به مصوبه هیئت دولت مبنی بر تمدید یک ساله قراردادهای اجاره می توانید به این مصوبه استناد نمایید و در صورت دارا بودن شرایط امکان تمدید وجود دارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خیر الزاما شما یا از اون بنگاه یا بنگاه دیگه ای مبلغی پرداخت کنید کد رهگیری بگیرید لاینحل نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله از طریق اتحادیه بنگاه های املاک اقدام کنید