مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

سلام ببخشید من با فردی که نامزد کرده بودم و بعد فهمیدم که ایشون از رابطه با بنده قصد کلاهبرداری داشته و
چند ماه قبل یک گوشی برای ایشون خریده بودم میتونم الان اعلام سرقت گوشی کنم و شکایت کنم. و گوشی رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر این سرقت نمی باشد اما می‌توانید گوشی خود یا در نهایت مبلغ آن را تحت شرایطی پس بگیرید