مشاوره حقوقی رایگان - حق راه باغ مشاعی

باسلام سه تا باغ با سند مشاعی که راه باغهای دوم و سوم ازباغ اول می‌گذرد که آن راه ازقدیم بصورت پی آب بوده حالا باغهای دوم و سوم می‌خواهند راه پی آب را سه مترکنند تا ازباغ اول ماشین به باغشان ببرند ولی باغ اول اجازه نمیدهدومیگویدحق راه بایدهمان یکمتر پی آب باشد، حق با کدامشان است؟متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان معامله چنین توافقی شده باشد باغ اول نمی تواند مانع شود ولی اگر توافقی نباشد بعدا باغ دوم و سوم نمی توانند مدعی راه باشند.
با توجه به توضیحات ارائه شده حق نفر اول است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم توافق حق با نفر اول می باشد