مشاوره حقوقی رایگان - طلا

طلای سرقت فروخته شده میشه پیدا کرد

پاسخ ها :

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام
اینکه بگید شماره دارند مثل خودرو وموبایل پیدابشه نه همچنین چیزی نیست مگر از طریق ادله ها دیگری مانند دوربین مداربسته ،پیدا کردن سارقین وخریداران مالباخته سابقه دارد و.....

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید جستجو کنید به کلانتری و آگاهی رجوع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به کلانتری باید مراجعه کنید بله امکان دارد ولی بایدشواهد و قراینی ارایه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طرح شکایت کنید نتیجه قابل پیش‌بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سارق دستگیر بشه ممکن است به سرقت طلای شما نیز اعتراف کنه .