مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خانه ام از همسرم

سلام. بنده به اتفاق همسرم در سال 94 یک واحد مسکونی به قیمت 113میلیون تومان خریدیم که 83میلیون پول خانه را بنده دادم و 30میلیون تومان را همسرم پرداخت کرد، در حالی که در مبایعه نامه خریدار همسرم شد و بنده بعنوان شاهد امضا کردم متعاقبا سند هم بنام همسرم شد آیا با این شرایط میتوانم خانه یا سهمم را پس بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اثبات موضوع خیلی سخت است
می توانید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی یا دادخواست حقوقی مناسب بدهید.
بهتر است جهت تنظیم دادخواست از طریق سایت دادخواست بدهید یا به دفتر وکیل مراجعه کنید تا دادخواست مناسب تنظیم شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله با شرایطی امکان پذیر است
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی یا دادخواست حقوقی مناسب بدهید.