مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خانه از همسر

با سلام. من خانه قبلیم را سه دانگ به نام همسرم زدم در محضر موقع خرید بیست سال
پیش دوسال قبل اون را فرختم و خانه دیگری خریدم و باز 3دانگ به نام وی کردم او هیچ درامدی نداشته و ندارد با در نظر گرفتن اینکه همه پول را خودم دادم او میگوید چون من 46سال پیش 3عدد قالی بافتم و پولش را تو در خانه خرج کردی این هبه نیست و بر نمیگردد و میخواهد طلاق بگیرد همراه با خانه و مهریه. کمکم کنید آیا میتوانم کاری کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما فعلا دادخواست ابطال سند نیم دانگ را بده