مشاوره حقوقی رایگان - توالت در حیاط و کانال کشی در داخل نور گیر

باسلام آپارتمانی را حدود 9 سال پیش از یک سازنده که چهار طبقه می باشد طبقه چهارم را خریداری کردم. سازنده توالت داخل حیاط را قفل زده و همچنین در داکت نورگیر کانال های کولر از آن عبور داده است و جلوی نوری که به اتاق ما میرسد گرفته است(کانال ها مربوط به واحد خودش است ) آیا ما می توانیم از توالتی که در حیاط وجود دارد استفاده مشترک داشته باشیم . سازنده که دو واحد (طبقه اول ودوم )رادر اختیار دارد برای ما می گویند که توالت حیاط در سند طبقه اول ثبت شده است و مال طبقه اول است وبقیه واحد ها نمی توانید از آن استفاده کنید. و همچنین کانالهای کولر ای که داخل نورگیر قرار داده است میگویند قبل از فروش واحد ها این کار را انجام داده است و ما هیچگونه حق اعتراض نداریم سوالی که از شما وکیل محترم دارم این است که آیا ما میتوانیم با شکایت از دادگاه توالتی که درمشاع حیاط وجود دارد استفاده جمعی کنیم و همچنین کانال های داخلی نور گیر را جمع کنیم با تشکر فراوان

پاسخ ها :

استفاده از توالت در حیاط مشاع حیاط مشاع مشاعات ساختمان