مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اغفال زنان و دختران بوسیله استاد دانشگاه ازطریق ارسال عکس نیمه برهنه خود

استاد دانشگاه ... با ارسال عکس نیمه برهنه خود برای دختران وزنان دانشجوی خود وجهت جلب اعتماد آنان، آنها را اغفال نموده وبه اهداف شوم خود می رسد. لطفا کمک وراهنمایی کنید که چگونه بایدعمل واقدام کرد که از حضور این استادنماها که نام شریف استادی را برای رسیدن به اهداف شوم خود آلوده میکنند برخود کرد؟ تا دانشگاه از وجود چنین افرادی پاک سازی شود؟لطفا راهنمایی کنید تا جلوی اغفال افراد بیشتر توسط این چنین افرادی گرفته شود.ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هم میتوانید به ریاست و حراست دانشگاه اطلاع دهید و هم میتوانید به صورت شخصی از ان استاد شکایت کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

شکایت کیفری بفرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر مدارک کافی دارید می توانید از طریق حراست دانشگاه پیگیری کنید.
در خصوص شکایت اگر برای شما یا دوستان و آشنایان شما عکس ارسال کرده می توانید شکایت کنید.
جهت ثبت شکایت باید ری نفع باشید در غیر این صورت شکایت رد میشه و جهت اثبات ادعای خود نیز باید دلیل داشته باشید در غیر این صورت نامبرده می تواند با عنوان تهمت و افترا شکایت کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به حراست و ریس دانشکده اعلام دارید

موضوع نیازمند بررسی بیشتر است تا ببینیم می‌توان طرح شکایت کیفری در دادسرا نیز انجام داد یا خیر