مشاوره حقوقی رایگان - سیلی زدن در دفاع از خود

سلام ما در اپارتمان زندگی میکنیم من مدیر ساختمان هستم پمپ اب خراب شده بود من و تعمیر کار پمپ در حال تعمیر بودیم که یکی از ساکنین واحد ها اومد و از پشت یقه منو چسبیدو به من حمله کرد منم در دفاع از خودم بهش سیلی زدم .بعد یک ساعت بعد با ی نفر چوب گرفتو اومد دوباره از پشت به من حمله کرد منم دوباره بهش سیلی زدم الان از هم شکایت کردیم کی مجرم شناخته میشه؟من باید دیه بدم؟یا محکوم میشم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید جهت دفاع از خود بوده مشکلی پیش نمیاد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به دفاعیات شما و بر اساس دلایل و قراین قاضی نظر میدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساس آسیبها هر طرف باید دیه طرف مقابل را پرداخت کند. مگر اینکه ثابت کنید دفاع مشروع بوده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است دفاع مشروع منتفی است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر اثبات نمایید دفاع مشروع بوده مسئولیتی ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
هر طرف باید دیه طرف مقابل را پرداخت کند. مگر اینکه ثابت کنید دفاع مشروع بوده است