مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع به دادسرا

پرونده به شماره به دادسرا ارجاع شد درصورت نیاز ابلاغ خواهد شد یعنی چی چه قدر زمان میبرد رای صادر شود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده ب دادسرا ارجاع شده و شما منتظر ابلاغ دادسرا باشید و کار خاصی لازم نیست انجام دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادسرا مقام تحقیق است رای صادر نمی کند قرار صادره می‌کند و تصمیم نهایی

منتظر ابلاغ باشید
یا منع تعقیب صادر می‌کند پس از ختم تحقیقات، یا موقوفی تعقیب یا قرار جلب به دادرسی صادر می‌شود.
حاضر شوید از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید