مشاوره حقوقی رایگان - واریزی

سلام
من فروشگاهی در واتساپ دارم. و هر کسی که میخواد از من خرید کنه به اون شخص شماره کارت خودم رو میدم و وقتی عکس از رسید پرداخت ببینم محصول رو میدم.
ولی با توجه اینکه تاریخچه چت‌های من با مشتری‌ها داخل واتساپ هست. و واتساپ من پاک شده و تاریخچه گفتگوهای من با مشتری ها موجود نیست.

ولی امروز یک نفر به من زنگ زده میگه من به شما یک میلیون تومان پرداخت کرده‌ام و ادعا می‌کنه که من بچه اون رو با شماره مجازی آمریکا تهدید کرده‌ام که در صورتی که پول واریز نکنه هک می‌کنم. و اون بچه‌ش از سر تهدید پول واریز کرده. در حالی که وقتی میگم مدرکت کو میگه مدرک من همین واریزی هست.
و میگه میخواد شکایت کنه.
آیا در صورتی که شکایت کنه کاری میتونه بکنه؟ (با توجه اینکه سابقه خرید‌های مشتری‌های قبلی من در واتساپ من پاک شده. صرف اینکه واریزی‌ای به حساب من باشه کاری میتونه بکنه؟)

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هر کس شکایت کند باید دلیل ارائه دهد بنابراین اگر مطمئن هستید مرتکب تهدیدی نشدید نگران نباشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که مدعی است باید ادعای خود را ثابت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
چند نکته ‌‌:
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.