مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

ایا اگر شخصی شکایت کرده باشه و فیش حساب بانکی من رو مدرک گذاشته که پول ریخته و الان میخواد با سودش پس بگیره بعد از دو سال بدون داشتن قرارداد و چک و سفته با داشتن دو شاهد دروغین میتواند پس بگیرد. من خود را طلب کار گفته ام.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصل بر آن است که به قصد عدم تبرع پول واریز شده است مگر خلاف آن ثابت شود و مدعی بایستی غرض بودن این وجه را با اسناد و مدارک اثبات نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به حساب شما پول واریز کرده باشد تحت شرایطی می تواند مطالبه کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

درصورتیکه به حساب شما واریز شده باشد میتواند مطالبه کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در صورتی که به حساب شما پول واریز کرده باشد در شرایطی میتواند مطالبه کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصل بر وجود دین بوده و اینکه به دلیلی باید پرداخت میکرده حال اگر ادعایی غیر از این مورد هست مثلا ادعا کند قرض بوده باید ثابت کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درصورتیکه به حساب شما واریز شده باشد میتواند مطالبه کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت نیاز به بررسی قضایی دارد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

باید اثبات کند که بابت تسهیلات یا هر موضوعی که پول رو دریافت نکرده تا بتواند اثبات کند

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام اگر منظورتان اینی که کسی به حساب شما پول واریز کرده اشتباهی بله میتواند اما باید اصلا نماید که به شما بدهکار نبوده و طبق ماده 265 قانون مدنی اصل بر عدم تبرع است یعنی مبلغی که واریز شده اصل بر اینست که بدهکار بوده مگر خلافش ثابت شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر بدهکار شما نبوده است و اثبات نماید بابت قرض بوده می تواند مطالبه نماید