مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره و شارژ ساختمان توسط مستاجر

سلام
مستأجری دارم که تاریخ 1401/05/10 دو ساله میشه که مستاجر بنده در آپارتمان مسکونی هست.
قرارداد عادی بدون کد رهگیری از املاک داریم که سال گذشته من و مستاجرم بصورت توافقی 30 درصد اجاره ماهیانه رو افزایش دادیم و خودمون دو تا پشت نویسی و امضاء کردیم و دیگه املاک نرفتیم.
مستاجرم سال گذشته زمان تمدید، اجازه بازدید از آپارتمان رو بمن نداد و هر دفعه به نحوی میپیچوند در نهایت بهش گفتم من قید بازدید از آپارتمان رو میزنم ولی موقع تحویل در سال آینده ملک رو همون‌طور که روز اول بهتون تحویل دادم همون‌طور هم تحویل میگیرم و این مورد رو هم در پشت نویسی قید کردم.
اما از اول سال 1401 یعنی بیش از سه ماهه اجاره ماهیانه رو پرداخت نکرده و همینطور شش ماه هم هست که شارژ ساختمان رو پرداخت نکرده. الان یک‌ماهه هرچی بهش زنگ میزنم و پیام میدهم پاسخگو نیست. دوست ندارم برم دم درب خونه و جلوی زن و بچه اش خجالت زده بشه.
حالا میخواستم راهنماییم بفرمایید که دستور تخلیه میتونم بگیرم؟ چند وقته به نتیجه میرسم؟چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه اجاره منقضی شده باشد می توانید به استناد عدم پرداخت اجاره بها دستور تخلیه بگیرید در غیر این صورت نسبت به اخذ حکم تخلیه اقدام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله می توانیددستور تخلیه از شورا بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ صرفنظر از مصوبه کرونا جهت انجام دستور تخلیه ملکتون در صورتیکه مهلت قرارداد اتمام یافت و مستأجر حاضر به تخلیه ملک نبود و در مورد پرداخت اجاره، شما را اذیت نموده و اجاره را پرداخت نکرده و پرداخت اجاره به تعویق افتاده و حداقل سه ماه از پرداخت کرایه ماهانه او گذشته و کرایه پرداخت نشده باشد و مستأجرتون از ملک خود بر خلاف قوانین و مقررات جاری کشور و در جهت امور خلاف قانون و شرع استفاده کرده باشد و یا بدون اذن شما، ملک را در اختیار دیگری قرار داده باشد. میتوانید دستور تخلیه ملک تون رو بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید دستور تخلیه را از شورا درخواست نمایید