مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام خدمت شما بند داخل سایت شرط بندی مبلغی بالای 160تومان از دست دادم پول هم کارت به کارت بود امکان شکایت از سایت هست ممنون میشم راهنمای فرماید با تشکر از لطف شما کمک کمک

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛ مالی که در اثر قمار و شرط بندی به دست می آید به دلیل اینکه از طریق غیرقانونی و به سبب نامشروع کسب شده است، می توان این عمل را تحت عنوان جرم تحصیل مال از طریق نامشروع دانست و برای تحصیل کننده مال تعقیب کیفری وی را درخواست کرد بدین ترتیب به موجب قانون ما کسی که در اثر قمار و شرط بندی مالی را تحصیل کرده علاوه بر اینکه مجرم است مکلف به رد مال اخذ شده نیز می باشد پیشنهاد می شود مطالبه نمایید و پیشنهاد میشود مطالبه را پیگیری نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر زیرا عمل شما در قانون کشور جرم تلقی میشود. بهتر است هرگونه فعالیت در این گونه سایت ها را کنار بگذارید تا مشکلات دیگری برایتان ایجاد نشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این گونه سایت ها قمار تلقی می گردد عملا به نتیجه مطلوب نخواهد رسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما قبلا از هر اقدامی در سامانه ثنا ثبت‌نام کنید
سپس وارد سایت اعلامی دادستانی در خصوص قمار شوید و اطلاعات خود را وارد کنید.
اگر نمی توانید وارد سایت شوید می توانید با دادستانی واحد معاونت فضای مجازی تماس بگیرید تا اطلاعات شما را ثبت کند تا بتوانید وارد سایت شوید.
بعد از مدتی دادستانی براساس اطلاعاتی که وارد کردید موضوع را بررسی می کند و پرونده جهت انجام تحقیقات و رسیدگی به دادسرای شهر خودتان ارسال می کند( البته ممکن است دادستانی بعد از بررسی و با اخذ تعهد حساب های شما را باز کند که اخیرا معمولا پرونده ها را به دادسرای شهر شخص مورد نظر ارسال می کند) که بعد از ثبت پرونده از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ ارسال میشه و شما می توانید از طریق شعبه دادسرا دفاعیات خود را مطرح کنید.
مجازات قانونی قمار و شرط بندی تا شش ماه حبس یا تا 74 ضربه شلاق است که امکان تبدیل و تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد و معمولا مشکل خاصی پیش نمیاد.
مبلغی که در سایت شرط بندی باختید به هیچ عنوان قابل مطالبه نیست .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام عمل شما جرم است و در خصوص مبلغ خود بعید به نظر می رسد