مشاوره حقوقی رایگان - حکم حبس را به جریمه نقدی

سلام عرض ادب تورو خدا کمکم کنید همسر بنده رو واسه 4/5 گرم شیشه حکم حبس 3سال و30 ضربه شلاق و جریمه نقدی کرده اند میشه حبس را جریمه نقدی کرد ایشون سرپرست برادر معلول هستند چون مادر ازدواج مجدد داشته و خودش سابقه بیماری اعصاب به خدا خودم الان دوماه باردار هستم

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

در شرايط خاصي امكان عدم تحمل كيفر وجود دارد اگر وكيل داريد از او بخواهيد براي عدم تحمل كيفر اقدام كند و اگر نداريد وكيل بگيريد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام میتوانید اقدام نمایید بیشتر دلیل خود را مشکل اعصاب بخاطر برادر معلول عنوان کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

چنانچه فرصت اعتراض باقی است تجدیدنظر خواهی کنید

وگرنه اگر رای قطعی شده است

به نکات زیر توجه کنید:
طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)

راه دیگر این است که مدعی داشتن بیماری و عدم قابلیت تحمل حبس شود.