مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت

با سلام . بنده متولد 1366 دو ساله کارمند خرید خدمت در ناجا هستم و بیمه ام را از تامین اجتماعی واریز میکنند ایا امیدی برای رسمی شدن بنده هست؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی وضعیت خدمتی شما است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امیدتان به خدا باشد، به صرف آنچه در سوال آمده است فعلا خیر

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ از ارگان مربوطه پیگیری نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای دریافت این امتیاز، باید قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی داشته باشید و جمیع شرایط و اولویت ها را دارا باشید که قابل بررسی است