مشاوره حقوقی رایگان - مختومه فاقد موضوع و کسر از امار

بنده متهم به سرقت یکماه در زندان بعد با سند ازاد شدم الان در روند پروندم زده مختومه و کسر از امار

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون رای صادر شده مختومه شده . شما باید رضایت شاکی را کسب کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید حضوری رسیدگی شود ممکن است پرونده شما مختومه شده و پیامک اجرای احکام برای شما آمده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران و یا حضورا پیگیری کنید ببینید رای نهایی چیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده بعد از صدور حکم مختومه و از آمار کسر می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید، ظاهراً مختومه شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرونده پس از صدور رای در آن مقطع مختومه و از آمار شعبه کسر می گردد نسبت به جلب رضایت شاکی اقدام نمایید